ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники пропустили на лікування до Польщі без закордонних паспортів трьох постраждалих

|

Сьогодні в пункті пропуску «Краківець» прикордонники у спрощеному порядку (за відсутності відповідних документів: закордонних паспортів та віз) пропустили у Республіку Польщу трьох поранених у Києві активістів. Про це Львівському порталу повідомив помічник начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Володимир Шеремет.

За словами прикордонника, державний кордон у спрощеному порядку перетнуло двоє жителів Тернопільської області та один мешканець міста Радехова Львівської області.

«На кордон постраждалі прибули на легкових автомобілях. Прикордонники їх оформили у спрощеному порядку. Водночас на польській стороні розбитий медпункт, медики якого оглядають постраждалих та вже на каретах швидкої допомоги доправляють їх до шпиталів міста Жешува», – розповів Володимир Шеремет.

Він також зазначив, що за п’ять останніх днів прикордонники оформили перетин кордону у спрощеному порядку вже 10 постраждалим у столичних сутичках.

Водночас, як стало відомо Львівському порталу, відправку постраждалих активістів до Польщі організовує тернопільський бізнесмен на ім’я Мирослав. Він за власні кошти допомагає переправляти постраждалих з Києва до сусідньої країни.

Зокрема, він налагодив зв’язки зі шпиталями міста Жешува, які готові прийняти чималу кількість громадян України, що потребують медичної допомоги. Пан Мирослав готовий і надалі фінансувати проїзд постраждалих до Польщі та їх розміщення у шпиталях. Тож, кому потрібна фахова медична допомога за кордоном може звертатися до пана Мирослава за номером: 067 351 88 02.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *