ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві масовий «суботник»

|

Кілька тисяч городян наводять порядок в центрі Києва

У Маріїнському парку, на вулиці Грушевського та Європейській площі кияни наводять лад після трьох місяців, передає з місця подій кореспондент «Коментарів».

На прибиранні територій зайняті люди всіх віків, без будь-якої партійної символіки. Багато людей приходять цілими сім´ями, включаючи дітей дошкільного віку. Вони стверджують, що на прибирання їх ніхто не закликав і не дзвозив. Розподіл робіт відбувається стихійно – люди самоорганізовуються по обстановці.

 

Як пояснив кореспонденту «Коментарів» один з учасників стихійного суботника, він «прийшов у центр з цікавості, побачив, що люди займаються прибиранням і запропонував свою допомогу».

 

Маріїнський парк майже повністю очищений від сміття, що залишилося від «цитаделі тітушок». На вулиці Грушевського розібрана бруківка збирається киянами у блоки для повторного укладання. Кухня майдану пропонує городянам їжу і питво.

 

Оскільки вулиці Грушевського та Інститутська раніше перекриті масивними барикадами, прохід людей все ще значно утруднений. В районі арки стадіону «Динамо» люди по обидві сторони бетонної барикади чекають по кілька хвилин, щоб протиснутися крізь вузький прохід.

 

Фото: Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *