ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники кажуть, що не випустили рейс Януковича

|

У Державній прикордонній службі України заявляють, що не дозволили чартерному рейсу з Віктором Януковичем на борту вилетіти з Донецька в суботу. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Сьогодні в аеропорту Донецька намагався вилетіти чартерний рейс без відповідного прикордонного оформлення”, – повідомив помічник голови Держприкордонслужби Сергій Астахов.

За даними прикордонників, на борту перебував Янукович.

Згідно з інформацією, коли контролери прибутку для оформлення документів, що дозволяють здійснити виліт літака, їх зустріла група озброєних людей, які запропонували гроші за виліт без відповідного оформлення.

Після того, як прикордонники відмовилися від такого кроку, до літака під`їхали два броньованих автомобілі, а з повітряного судна вийшов Янукович і покинув на одному з цих авто територію аеропорту.

Куди збирався вилетіти Янукович – прикордонникам невідомо, оскільки рейс не оформлявся.

За даними Держприкордонслужби, на інших пунктах пропуску через український кордон він не оголошувався.

Офіційно місцезнаходження Януковича досі невідомо. Його радник Ганна Герман стверджує, що Янукович знаходиться в Харкові.

У суботу на арбузовских каналах вийшло інтерв`ю Януковича, де він заявляв про державний переворот, без зазначення місця знаходження колишнього президента.

Також деякі ЗМІ повідомляли, що Янукович вилетів до Москви.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *