Самооборона знайшла захований автопарк Януковича

|

Самооборона знайшла  у Гостомелі цілий VIP-автопарк на складах депутата Ірпінської ради Юрія Прилипка, який імовірно в ніч на суботу перевезли з Межигір’я.

Про це повідомляє місцеве видання “Коцюбинське.com“.

Журналістка телеканалу СТБ Ольга Кучер на своїй сторінці у Facebook розповіла, що вночі на 22 лютого намагалась проїхати до Гостомеля, щоб перевірити інформацію про російський десант, але доїхати не змогла. Дорогу їй перекрили кілька великих джипів без номерів, які до меж міста переслідували авто журналістів.

У суботу самооборонці й журналісти приїхали до складів “регіонала” Прилипка і знайшли там цілий VIP-автопарк.

“Люди з громадської оборони бачили, як вночі заганяли сюди машини. Кажуть, що з летовища саме у цей час вилетів Янукович,” – розповів депутат Гостомельської ради Юрій Марчук.

“Коли ми зайшли в середину, то виявили 13 авто, вартість деяких може становити 1,5 мільйони доларів і більше. Броньовики класу люкс, є люксові позашляховики, Бентлі, Мерседеси” – розповів депутат.

Машини були без номерних знаків. Але згодом самооборона знайшла і їх.

Останньою знахідкою, яка може слугувати свідченням про те, що автівками користувався президент, стала мапа, на якій помічений шлях від Межигір’я до складів у Гостомелі.

Власник складів – Юрій Прилипко – стверджує, що не знає про те, чиї автівки стоять у нього на складі.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *