ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок розуміє, що відсторонення Януковича – це ще не завершення Революції Гідності

|

Відсторонення Януковича з посади Президента України – це ще не завершення Революції Гідності, попри те, що саме це було основною вимогою Майдану від самого початку. Революція – це докорінні зміни влади і тому, доки не буде реально змінено систему влади у державі, не буде запроваджено законність і право, не буде соціальної й національної справедливості – не можна вважати, що революційні процеси в державі завершилися. Про це 22 лютого заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, інформує прес-служба партії.

Лідер українських націоналістів наголосив, що нині – історичний день, який важливий для кожного українця.

«Дуже важливо що сьогодні в парламенті ми зустрічалися з деякими послами европейських держав, які висловили нам свою солідарність. Важливо, що вже зараз декілька европейських країн висловили підтримку нашим діям. Те, що відбулося у парламенті, – законно і відповідає европейським принципам і стандартам», – зазначив Олег Тягнибок.

Голова фракції ВО «Свобода» у парламенті повідомив, що роботу Верховної Ради України буде відновлено завтра о 10:00.

«Нашу роботу буде продовжено. Ми ухвалюватимемо усі закони, які зараз вкрай необхідні українському суспільству. Також скасовуватимемо деякі з тих законів, які незаконно і всупереч волі народу було затверджено впродовж часів правління режиму Януковича. І найважливіше – це те, що практично всі голосування у парламенті сьогодні за відбувалися конституційною більшістю – поза 300 голосів.

Окрім цього, важливим є те, що нині ми призначили відповідних уповноважених парламенту і виконувачів обов’язків на посади в силових структурах: СБУ, Генеральної прокуратури України, МВС та Міноборони. Надважливо також те, що більшість силовиків, які є в Україні, різними способами – чи телефонічно, чи приватно – задекларували свою підтримку діям парламенту. Вітаю усіх із цією звитягою, хоча вона далася дуже великою кров’ю, але це є серйозний поступ уперед, бо Україна тепер –інша держава», – зазначив Олег Тягнибок.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *