Кличко каже, що Янукович вже в політичному нокауті, а з Тимошенко готовий позмагатись (відео)

|

Ключова вимога людей, щоби Янукович пішов у відставку, – виконана. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко в коментарі журналістам в кулуарах Верховної Ради, інформує прес-служба “УДАРу”.

“Сьогодні зранку я був на Майдані, спілкувався з людьми. Ключова вимога людей – щоб Янукович пішов у відставку. Я пообіцяв, що сьогодні в парламенті ми зробимо все для цього. І ключове рішення було прийнято – Янукович більше не президент, а вибори призначені на 25 травня. Я впевнений, що це політичний нокаут Януковича”, – сказав Віталій Кличко.

Він відзначив, що сьогодні Верховна Рада ухвалила багато важливих рішень.

“Ми робимо все, щоби більше не проливалася кров на вулицях України, щоби жодна людина не загинула, щоби відбулося перезавантаження влади і почалися справжні реформи”, – наголосив лідер “УДАРу”.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи готовий він балотуватися в президенти України, Кличко відзначив: “Я розумію всю відповідальність цього кроку і готовий до цього. Моя присутність у політиці – це велика мотивація, щоби Україна стала сучасною європейською країною”.

Як повідомляв Львівський портал, звільнена Юлія Тимошенко заявила, що буде балотуватися на президентських виборах, які відбудуться 25 травня.

Про це вона заявила сьогодні перед вильотом з Харкова до Києва, передає Еспресо.TV з посиланням на “Россия 24”.

Нагадаємо, сьогодні депутати проголосували за звільнення Юлі Тимошенко і вона вже їде на Майдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *