ОСТАННІ НОВИНИ

CIS-EMO: Януковичу може «світити» Гаазький трибунал

|

Президенту Віктору Януковичу може загрожувати Гаазький трибунал. Таку думку в ефірі “Російської служби новин” висловив генеральний директор Міжнародної організації зі спостереження за виборами CIS- EMO Олександр Бедрицкий.

За словами Бедрицького, ініціаторами Гаазького трибуналу можуть бути західні країни – європейські країни або США, але “біда Януковича в тому, що він може просто не дожити до трибуналу”.

“Справа в тому, що ставлення до нього в суспільстві… м`яко кажучи негативне – це вже найлегше з можливих формулювань. Так і з боку його умовних прихильників, які відчувають себе зрадженими і обдуреними. І, якщо щось трапиться, захищати його виявиться нікому”, – зазначив експерт.

Також, на його думку, “не варто спокушатися досягнутою угодою – за переговорами з опозицією раніше завжди слідувала нова хвиля насильства”.

“Швидше за все, будуть якісь подальші провокації з боку радикальних сил, які не згодні з досягнутим компромісом. Буде якісь кроки робити опозиція, тому що їх ситуація компромісу теж не дуже влаштовує”, – зазначив Бедрицкий.

Українська правда
Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *