ОСТАННІ НОВИНИ

Київські вулиці замість міліціонерів патрулюють хлопці Парубія та нардепи

|

Відповідальність за порядок у Києві взяли на себе бійці Самооборони Майдану, яких очолює нардеп, комендант Майдану Андрій Парубій, та народні депутати.

Як написав у себе на сторінці у Фейсбук депутат Михайло Хміль, наразі ситуація спокійна.  

«Починаючи з 21.00 разом з хлопцями сьомої сотні здійснюємо охорону периметру навколо Верховної Ради. Приємно, що зустрів двох сихівських хлопців з вул. Кавалерідзе. Станом на другу годину ночі ситуація спокійна. Комунальники закінчують прибирати територію від речей та предметів залишених “попередниками”. Окрім журналістів, інших візитерів не було», – розповів М.Хміль.

Інший нардеп Ігор Васюник повідомляє, що у пізній час Майдан не спить, а продовжує дискусії про політику.

«Пройшовся поміж наметами. Майдан не спить. Ніяк не можу забути труни наших хлопців і, думаю, що всі, хто зараз на Майдані, також. Багато дискусій на тему нинішніх подій. Багато хто хоче крові.
Так, Янукович має піти і про це ніхто не дискутує. З однієї сторони, розумію всіх, хто хоче йди до цілковитої перемоги, а з іншої, нині переглядав ще раз відео, де хлопці зі щитами з пластику захищаються перед пострілами снайпера. Не хочу коментувати.
Тепер про політику. Янукович як лідер проросійських сил в Україні є скінчений. Ми повинні зараз згуртуватись і вберегти Україну унітарною. На зміну Януковичу Москва напевно вже готує нового лідера і нову партію. І про це потрібно пам`ятати», – пише І.Васюник.

Як повідомляв раніше Львівський портал, Самооборона Майдану контролює весь урядовий квартал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *