ОСТАННІ НОВИНИ

Правий сектор не складе зброї, поки не буде відставки Януковича – Ярош

|

Правий сектор не погоджується на президентські вибори у грудні 2014 року, вони наголошують, що готові взяти на себе відповідальність за подальші події на Майдані.
Про це зі сцени Майдану оголосив лідер Правого сектору Дмитро Ярош.

«Слава українським героям, які полягли в битві за свободу, справедливість і добробут нашої Батьківщини, нашої України», – почав він.

“Брати і сестри, ситуація важка. Знову, як і не одноразово, влада зайнялася окозамилюванням. Ті домовленості, які досягнуті, не відповідають нашим з вами прагненням. “Правий сектор” не складе зброї. “Правий сектор” не зніме блокаду жодної з державних установ, поки не буде виконана найголовніша наша вимога – відставка Януковича”, – заявив він.

“Друзі і подруги, я наголошую на тому, що всі винні – Захарченко, командири “Беркута”, ті, хто віддавав наказ, снайпера, мають бути заарештовані. “Правий сектор” виступав і виступає за єдність повстанського руху”, – сказав Ярош.

“Правий сектор закликає всі суб`єкти Майдану до продовження спільної боротьби проти режиму внутрішньої окупації. Ми готові взяти відповідальність за подальше розгортання української революції на себе. Слава Україні!” – підсумував лідер “Правого сектору”.

Додамо, що на Майдані раніше виступали опозиційні лідери, однак активісти не перекрикували їх, не дозволяли говорити та скандували «Зеку смерть!».

Опісля на сцену вийшов сотник майдану, який висунув ультиматум: якщо Янукович завтра до 10 години ранку не піде, активісти перейдуть у збройний наступ.

Нагадаємо, що на Майдані зараз відбувається прощання з загиблими активістами, яких вчора застрелили снайпери.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *