ОСТАННІ НОВИНИ

Стало відомо, хто відповідає за захоплені споруди у Львові

|

Опозицію, представлену у Львівській обраді, розкритикували за неспроможність проголосувати питання за відставку голови ОДА Олега Сала. 

“18 лютого Львів повстав. Львів готовий до боротьби. В той же час, коли в Києві менти вбивають сотні наших побратимів, у Львові представники т.зв. опозиції на чолі з головою облради Петром Колодієм пішли на переговори з ментами, СБУшниками, прокурорами та іншою наволоччю, аби забезпечити їм гарантії їх спокійного існування. Це – зрада Революції!

Тричі Львівська облрада “не змогла” висловити недовіру генерал-губернатору Олегу Салу, ба більше – напередодні повстання вона зрадницьки здала захоплене народом приміщення режиму, знесла барикади, саботувала організацію спротиву. Саме з їх змови на сьогодні жоден представник режиму Януковича у Львові не підпав під революційне правосуддя, навпаки – голови репресивних органів Януковича залишаються на своїх посадах, хоча завтра вони будуть готові нас вбивати, катувати та ув`язнювати.

Львівська облрада посилається на свою т.зв. легітимність. Так, вона є легітимною, але як елемент антинародного режиму. Під час революції єдиним легітимним органом є воля Народу. 18 лютого Народ сказав своє слово. Ганьба боягузам, котрі брешуть і розказують про “провокації”, “тітушок”, “харківських курсантів МВС”.

Ніч Гніву – це стихійний самоорганізований бунт тисяч знедолених представників народу проти гніту держави. Руйнування будівель каральних органів, спалення документів, архівів та комп`ютерів – це не вандалізм і не мародерство, а помста карателям. І жодна архітектурна пам`ятка нічого не варта, коли у народу немає Волі.

18 лютого Народ сказав своє слово і показав усім злочинцям, що він готовий давати відсіч і відстоювати своє. Брехня, що Повстанці 18 лютого – це маніпульовані діти. На вулиці вийшли тисячі львів`ян: від малого до великого, від школяра до пенсіонера.

Жодних “народних рад” з представників колишнього режиму! Його представники не мають права входити до складу рад, а мають пройти люстрацію щодо співпраці з режимом. Народні ради повинні відкрито формуватися з представників народу!

Облрада здихає разом з антинародним режимом. Її місце має замінити дійсно народна рада. Жодних перемовин з представниками режиму Януковича! Жодних угод та компромісів з нашими ворогами. Ворог, який не здається – знищується. Хто йде з ним на переговори – також.

Переодягнені міліціонери грабують львів`ян і палять їхні машини, щоб нагнітати ситуацію і створювати ілюзію хаосу. Вони хочуть дискредитувати народне повстання, посіяти страх і паніку серед львів`ян, аби ті просили міліцію повернутися.

Кров сотень вбитих та закатованих повстанців стукає в наші серця!

Вся Україна дивиться на наш Львів. За Львовом і його діями йде ціла Україна і зараз Київ чекає на нашу допомогу. Якщо революцію злиють у Львові – революція задихнеться у всій Україні.

Львів – форпост народної Революції, де безпечно можуть перебувати поранені та переслідувані. 18 лютого ми ліквідували органи режиму Януковича у Львові. Самопроголошена “народна рада” хоче їх повернути.

Досить очікувати! Ворог біля твоєї хати!

У Києві йдуть бої. Нас вбивають з вогнепальної зброї, чавлять БТРами, у лікарнях поранених добивають молотками, трупи закатованих знаходять у лісосмугах. Київ потонув у крові, а у Львові людей кормлять міфами про “провокаторів” і “тітушок”. У Львові реабілітовують псів режиму, запевняють, що вони “з народом”. Кримінальні справи після 18 лютого відкриті, і опозиція разом з міліцією знищуватиме повстанців.

Ми, в ім`я Українського Народу, не маємо права на відступ. У нас немає дороги назад. Якщо Ти не зміг бути на передовій, то маєш діяти тут і зараз!”, — йдеться у заяві Автономного опору, поширеній у соцмережах.

Львівські новини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *