ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові волейбольний матч охороняли представники сотні Самооборони

|

Сьогодні, 21 лютого, ВК «Барком-Кажани»  зіграв домашній матч з командою з Дніпропетровська – ВК «Дніпро», у рамках 12-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Про це Львівський портал повідомила пес-служба ВК «Барком-Кажани»

За результатами гри, «кажани» вибороли перемогу: матч завершився із рахунком 3:0, на користь львів’ян.

Розпочалася гра із хвилини мовчання за загиблими у протистояннях. Крім того, у знак жалоби за вбитими, волейболісти львівської та дніпропетровської команд, судді матчу та тренерський склад усю гру провели із чорними пов’язками на руках.

«Інформація про скасування гри з’явилася тоді, коли волейболісти з Дніпропетровська були на півдорозі до Львова.  Відтак,  проводимо своєрідний пам’ятний матч. Ми схиляємо голови перед загиблими героями, які боролись за нашу неньку. Важливо, що сьогодні до цієї скорботи долучилися представники Дніпропетровська. Ми ще раз показуємо, що ми одна нація, яка хоче жити у європейській, мирній країні», – наголошує дирекція клубу «Барком-Кажани».

Для  забезпечення порядку під час матчу та з метою запобігти будь-яким провокаціям,  дирекція волейбольного клубу «Барком-Кажани» запросила активістів Євромайдану та представників сотні Самооборони. Саме  вони супроводжували спортсменів.  «Дякуємо нашим львівських активістам, оскільки  саме вони забезпечували порядок під час матчів.  Насправді хлопці з Дніпропетровська побоювались їхати до Львова, але важливо, що у нашому місті вони побачили підтримку та  жодної ворожості «, – наголошує дирекція клубу.

Додамо, що наступний матч ВК «Барком-Кажани» відбудеться завтра, 22 лютого, у приміщенні спорткомплексу «Галичина».  Вхід на захід – вільний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *