ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові напали на секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка

|

Щойно на розі вулиць Личаківської та Чехова кілька десятків молодиків вчинили напад на секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка.

За інформацією Львівського порталу, близько 20 молодих людей, ймовірно представники “Автономного опору”, роздавали листівки, із закликом не визнавати Народну Раду Львівщини.

В. Павлюк, який йшов разом із головою фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Маркіяном Лопачаком та головою Сихівської «Свободи» Дмитром Чунисом, вступив у суперечку з молодиками. У відповідь нападники пшикнули йому в обличчя з балончика та утекли. Павлюк звернувся за допомогою у найближчу лікарню.

Також стало відомо, що спершу хлопців, які роздавали листівки провокативного характеру із закликами до повстання, було троє. Однак під час інциденту їх збіглося осіб тридцять.

На допомогу Павлюку прийшли депутат Львівської міської ради свободівка Ірина Шалаковська та двоє активістів Галицького легіону самооборони. Почалася штовханина під час якої в одного із молодиків випала вогнепальна зброя, ймовірно пістолет Макарова.  

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *