ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській богословській академії читають неусипний Псалтир за припинення кровопролиття в державі

|

З 20 лютого, з благословення керуючого Львівською єпархією УПЦ Київського патріархату  Митрополита Димитрія, студенти і викладачі Львівської православної богословської академії (вул.Лисенка, 43) розпочали читання неусипної Псалтирі за припинення кровопролиття в державі, примноження миру, уздоровлення поранених і недужих, упокоєння душ спочилих і загиблих та Боже змилування над народом України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Священнослужителі та студенти Богословської академії запрошують доєднюватися до спільних молитов всіх охочих. Академічний храм семінарії відкритий цілодобово, тому кожен може долучитися до читання псалтиря.

«Сьогодні, коли протистояння злу досягло свого апогею, наші погляди перш за все повинні бути направлені до Бога, бо тільки йому одному можливе те, що неможливо людині. Молитва долає гріх, долає сили зла, долає неправду і злочин, тому ми не повинні переставати молитися  за припинення кровопролиття та мир в Україні», – повідомляють у Львівській православній богословській академії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *