У Львові на вихідні заборонено продаж алкоголю після 18:00 год

|

Виконавчий комітет ухвалив рішення про тимчасове обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в закладах торгівлі на всій території Львова з 18:00 до 10:00 год. у період з 21 до 23 лютого 2014 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Для збереження громадського порядку, для безпеки громадян та гостей міста, виконавчий комітет прийняв таке рішення про обмеження продажу алкогольних напоїв та слабоалкогольних напоїв з 18:00 год до 10:00 год. ранку. Заборона діє в п’ятницю, суботу та неділю та розповсюджується на всі заклади торгівлі, тобто магазини і супермаркети, а також бари, ресторани, кафетерії та інші заклади громадського харчування, які здійснюють продаж алкогольних напоїв.

Це рішення є вимогою часу. Ці три дні оголошено днями жалоби за загиблими, тому виконком прийняв таке рішення. Я також хочу звернутися до всіх підприємців. Насамперед дякую тим, які дотримуються правил, котрі приймає Львівська міська рада, і дуже прошу задуматись та не створювати таку спокусу й зачиняли на ніч свої заклади.

Також я прошу всіх, і загони самооборони, і небайдужих мешканців, щоб контролювали і здійснювали нагляд за дотриманням порядку», – зазначила Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *