ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі на Львівщині затримали легковик, повний зброї

|

Штаб національного спротиву Миколаївського району Львівської області учора, 20 лютого, близько 22 години на трасі Київ-Чоп поблизу села Тростянець Миколаївського району затримав легковий автомобіль «Лада», в якому було четверо пасажирів та арсенал зброї.

Як повідомили ІА ZIK у штабі національного спротиву Миколаївського району, в легковій машині зі Львова у напрямку Стрия їхали 4 підозрілі особи. На вимогу зупинитися машина продовжувала рух, загальмувала лише тоді, коли перед її колеса кинули дошки з шипами.

Після зупинки автомобіля трьом вдалося втекти, одного затримали. Спершу була підозра, що він є працівником «Беркута», а потім з’ясували, що затриманий працює старшим інспектором управління громадської безпеки. Хоча, за словами затриманого, його підрозділ розміщений в частині, де розміщений «Беркут» у Львові

При огляді машини було виявлено дві гранати, бойові патрони, пусті обойми від пістолетів,  два пневматичні пістолети, п’ять обойм з бойовими патронами та три обойми з гумовими кулями. Вся зброя опечатана згідно з процедурою за описом.

На місце події близько 4 години ночі приїхала слідчо-оперативна група зі Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *