ОСТАННІ НОВИНИ

Написав рапорт про звільнення Заступник начальника Генштабу

|

Заступник начальника Генштабу генерал-лейтенант Юрій Думанський написав заяву про звільнення із Збройних сил через незгоду з втягуванням армії у громадянське протистояння.

Про це йдеться в повідомленні “5 каналу”.

Військовий просить звільнити його із лав Збройних Сил України у звʼязку із незгодою з політикою втягування ЗСУ до внутрішнього громадянського конфлікту. Так він пояснив прохання про звільнення у своєму рапорті.

Як відомо, раніше президент звільнив генерал-полковника Володимира Заману з посади начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України.

Відповідний указ Віктор Янукович підписав 19 лютого. Іншим указом Янукович призначив Заману заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони.

Президент перевів Заману з Генштабу до РНБО, за неофіційною інформацією, через те, що той відмовився дати наказ на висунення на Київ десантної дивізії з Дніпропетровська.

На місце Замана Янукович  призначив Юрія Іл`їна, якого перед цим було звільнено з посади командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *