ОСТАННІ НОВИНИ

Смерть на Майдані мешканця Старосамбірщини змусила місцевого регіонала стати на коліна

|

Учора, 20 лютого, на віче у Старому Самборі головний регіонал району – голова Старосамбірської РДА Володимир Цегенько став на коліна й просив у громади пробачення. Смерть місцевого мешканця на Майдані змусила цього затятого регіонала прозріти й задуматися. Про це повідомив на сторінці у facebook активіст Комітету Майдану Львівщини Олег Радик.

«Вернулися з газовимірювальної станції в Дроздовичах, через яку проходить 30% експорту газу з України. За нашої участі налагоджено роботу місцевої самооборони. Громади двох найближчих сіл, а також міліція та охорона об’єкту спільними зусиллями будуть охороняти цей надважливий і ласий шматок для терористів-тітушок.

По дорозі назад на прохання місцевого активу і голови райради побували на організаційному віче. Воно було смутне. Вже є перші жертви з місцевих жителів. На віче головний «риг» району голова Старосамбірської РДА Володимир Цегенько став на коліна (сам) і просив вибачення. Ще вчора він відмовлявся вийти з ПР. Тиждень тому називав Януковича – богоподібним. Заставляв людей знімати шапки в кабінеті, де не було ікон. Мотивував вимогу присутністю портрета свого кумира. Народ був налаштований мститися вже. Страсті вдалось трохи заспокоїти. Громада схвально зустріла мої слова про заборону масок і балаклав. Тітушки і мародери не пройдуть. Йде ґрунтовна мобілізація. Слава нації», – написав О.Радик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *