ОСТАННІ НОВИНИ

На Майдані сутичка між тими, хто хоче відпустити бійців ВВ і їх противниками

|

На Євромайдані в Києві біля ЦУМу, що на розі вулиць Хрещатик та Богдана Хмельницького виникла сутичка між тими, хто намагається випустити захоплених вранці бійців внутрішніх військ та тими, хто намагається їх затримати, передає кореспондент УНН.

Бійці ВВ перебувають в автобусі, яким і намагаються вивезти захоплених правоохоронців. Активісти Євромайдану намагаються загородити йому шлях і не пустити. Вони також пропонують відпустити працівників ВВ тільки в обмін на активістів, котрих захопили правоохоронці.

В результаті між самими євромайданівцями виникли сутички. Люди в тисняві штовхаються і кричать. На місці присутні деякі народні депутати, зокрема П.Порошенко. Вони намагаються зробити для правоохоронців коридор.

Нагадаємо, сьогодні учасники акцій протесту прорвали оточення правоохоронців на Майдані Незалежності та пішли в наступ. Активістам вдалося зайняти частину вулиці Інститутської та Михайла Грушевського. В результаті вранішніх сутичок з правоохоронцями загинули щонайменше 75 осіб, повідомили в МОЗ.

“З початку зіткнень померло (загинуло) 75 осіб”, – йдеться в повідомленні на сайті міністерства.

За даними відомства, всього з ранку вівторка за медичною допомогою звернувся 571 осіб, з них 363 були госпіталізовані.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *