ОСТАННІ НОВИНИ

Зараз Львів патрулює 1000 добровольців

|

Задля забезпечення правопорядку у Львові місто патрулює 200 піших добровольців Галицького легіону самооборони. Ще 50 чергує в автомобільному резерві й будь-якої миті вони можуть приїхати на підмогу. Про це Львівському порталу повідомили у Галицькому легіоні самооборони Львова.

Люди патрулюють місто компактними групами по декілька осіб.

Окрім того, місто оберігають загони Львівської самооборони та представники депутатського корпусу. У складі їх мобільних груп входять працівники міліції. Водночас треба зазначити, що на сьогоднішній день зголосились працювати приблизно п’ята частина з усього складу правоохоронців. Варто наголосити, що міліціонерів, які не повернуться до виконання своїх законних обов’язків очікує люстрація. Про це Львівському порталу повідомив керівник Галицького легіону Львівської Самооборони Мар’ян Нищук.

Впродовж останніх кількох годин представники Галицького легіону самооборони затримали двох зловмисників. Один із них був пійманий на крадіжці металу у Стрийському парку, а інший розбив вітрину магазину.

Усіх затриманих було доставлено у штаб Галицького легіону, для подальшої передачі міліціонерам.

Загалом Львів патрулює від ймовірних тітушок та зловмисників близько тисячі добровольців, які пересуваються компактними групами чи у складі з 2 – 3 авто. Між собою вони координуються за допомогою рацій та виїжджають на гарячі точки.

Кількасот осіб перебувають безпосередньо біля Штабу Національного Спротиву, що розміщений в приміщенні Львівської обласної ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *