ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко приїхав до Львова забирати людей на Майдан

|

Лідер Третьої Української республіки, екс-глава МВС Юрій Луценко приїхав до Львова, аби звідси привезти до Києва десятки колишніх і чинних працівників правоохоронних органів зі зброєю, аби вони захищали Майдан.

Про це він заявив 20 лютого, виступаючи зі сцени Євромайдану у Львові, пише Zaxid.net

«Це війна. Першими це усвідомили галичани, потім всі ми – дорогою ціною», – сказав Юрій Луценко.

«На війні як на війні. Два дні тому на Майдані з’явилася невелика кількість зброї. І тільки тому «Беркут» зупинився за 50 метрів від сцени. .. Вони зупинилися, бо в нас є зброя. Тільки тому, що з’явився «вогнепал», вони зупинилися і матом посилали своїх начальників, які наказували наступати», – додав Юрій Луценко.

При цьому екс-міністр МВС наголосив, що нині українці на Майдані протистоять не лише чинній злочинній владі, але і «кремлівському господарю» Віктора Януковича. Боротьба, за його словами, є важкою, оскільки «імперія кинула всі сили проти Майдану».

«Проти Майдану воюють свої ж українці. Так сталося, що вони вірять в байки про «бандерівський переворот», – зазначив Луценко, говорячи про «Беркут» та бійців Внутрішніх військ.

Під час свого виступу Юрій Луценко закликав усіх чоловіків зі Львова, які мають можливість сьогодні о 22:00 вирушати разом з колоною на Київ.

Разом із ним на сцені стояли перший заступник голови облради, колишній голова ГУ МВС у Львівській області Василь Пісний і начальник «Беркуту» Львівщини.

Останній розповів, що львівський «Беркут» одноголосно прийняв рішення повернутися з Києва до Львова. І запевнив, що його бійці не виконували і не виконуватимуть злочинних наказів.

У своєму виступі Юрій Луценко наголосив, що закликає їхати до Києва зі зброєю не для того, щоб на когось нападати, а лише для того, щоб захищати Майдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *