ОСТАННІ НОВИНИ

Частину викраденої зброї МВС Львівщини вже повернуло – Рудяк

|

Начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк закликав активістів здавати вогнепальну зброю, захоплену під час штурмів відділків міліції. При цьому він запевнив, що при добровільній здачі зброї вони не нестимуть кримінальної відповідальності. Пише Zaxid.net

Олександр Рудяк запевнив, що люди які прийдуть здавати зброю самостійно, не понесуть кримінальної відповідальності: «Це я гарантую стовідсотково», – зазначив він.

Своєю чергою перший заступник голови облради і колишній керівник міліції Львівщини Василь Пісний припустив, що можна буде обладнати спеціальне приміщення в якому буде лише одне віконечко, через яке не буде видно обличчя людини яка здаватиме зброю. Таким чином людину не можна буде ідентифікувати.

Окрім того, Олександр Рудяк зазначив, що уся захоплена активістами зброя є відстріляна і її можна буде ідентифікувати і відстежити. Матеріали про кожну одиницю зброю містяться в базах інформації.

Під час прес конференції начальник міліції Львівщини зазначив, що під час штурмів у ніч на 19 лютого активісти захопили 1189 одиниць зброї. Частину її, за словами Рудяка, правоохоронці вже вилучили, але про яку саме кількість одиниць йдеться він не уточнив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *