ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали молодика з пістолетом

|

Сьогодні, 20 лютого, у центрі Львова, поблизу площі Ринок, львів’яни затримали молодика зі зброєю. Він стріляв в сторону людей, але на щастя не вмів користуватись пістолетом і нікому не завдав шкоди.

Інформація про цей інцидент з’явилась у мережі Фейсбук. «Просто на Ринку зловили хлопа, який стріляв в бік людей на бічній вуличці. Здається, ні в кого не влучив, але обойма повністю вистріляна. Пробував прикинутися “самообороною” (так пояснював наявність пістолета), але забагато очевидців стрілянини.
Підійшов секретар міської ради Павлюк, разом з людьми з Самооборони і звичайними перехожими повели в будівлю міської ради – ті, в чий бік були постріли, мали велике бажання його там і розшматувати», – написав один із користувачів соцмережі.

Секретар Львівської міськради В.Павлюк розповів Львівському порталу про цей випадок.

За його словами, хлопець місцевий і не мав наміру комусь нашкодити, однак, маючи пістолет, не стримався, щоб не похизуватись.

«Це молодий хлопчина, футбольний фанат. Він бігав вулицями і розмахував пістолетом перед людьми. Люди ж наелектризовані сильно. І коли це побачили, то захотіли влаштувати самосуд, трошки побили, але потім стримались», – сказав Василь Павлюк.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *