ОСТАННІ НОВИНИ

Добкін вирішив повернути столицю України в Харків

|

Губернатор Харківської області Михайло Добкін заявив, що «Київ вичерпав себе, як місце управління державою», а Харків найбільш підготовлений до того, щоб стати новою столицею України

Як повідомляє кореспондент «Харків. Коментарі» про це Добкін заявив у ході прямої телефонної лінії в редакції газети «Комсомольська правда в Україні».

«Сьогодні столиця південного сходу і так вже знаходиться в Харкові, де-факто. Я думаю, що позиція Харкова сьогодні максимально відображає позицію всього південного сходу. Я колись говорив про те, що Київ – столиця, як місце управління державою, себе вже вичерпав. Потрібно ряд державних інститутів виносити за межі Києва. Харків найбільш підготовлений до цього, тому що ми в свій час були столицею України. По-друге тут є відповідні будівлі, споруди. Тут є достатня кількість людей, які зможуть працювати в державних органах. І окремі інститути державної влади комфортно і дуже швидко адаптувалися б в нових умовах. Зараз всі ці розмови марні, тому що багато інститутів державної влади в Києві не працюють, вони знищені фізично», – сказав Добкін.

Фото: «Харків. Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *