ОСТАННІ НОВИНИ

Колесніченко обклав матами опозиціонерів з голови до ніг

|

Нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що Кличко і Яценюк отримали від Німеччини згоду на громадянську війну, але «вони ще кров´ю вмиються!»

Колесніченко спілкуючись з кореспондентом Gordonua.com попросив залишити всі його заяви без купюр, не змінюючи жодного слова.

Тому наводимо текст без редагування.

«Я з суками, блядями та тварюками не братиму участі ні в якому парламентському засіданні. Тому що ці підараси несуть особисту відповідальність за те, що вони роздали людям бойову зброю. Цих тварюк треба судити, а не вести з ними переговори. Бляді і гопники – і Турчинов, і ці тварюки, які його оточують, по-іншому не можу сказати», – заявив нардеп.

«Без цензури ось так і писати, тому що ці бляді почали громадянську війну. Цей підар Кличко, підар цей Турчинов – суки кінчені. Я сьогодні о 9 годині мав підійти на Майдан Незалежності до формування севастопольського Беркута. Вони мені за 40 хвилин повідомили, що у них почали стріляти з автоматів, і шестеро наших лягли пораненими. Вони говорять тільки одне: «Чому ця суча влада не видасть нам зброї? Скільки будуть лежати наші хлопці і скільки їх будуть вбивати? Коли це може закінчитися?», – сказав Колесніченко.

«І ці підараси нам розповідають, що якісь снайпери їх відстрілюють. А цього козла Найєма звичайно, підара конченого, потрібно просто взяти і розстріляти! Розповіді про те, що снайпери на Кабміні сидять – люди схожі. І 5 канал – подивіться, просто негідники. Подивилися б спочатку, хто стріляв з боку консерваторії в бік працівників міліції, які не мають навіть бронежилетів, тому що вони прийшли для роботи щодо боротьби із масовими заворушеннями», – заявив депутат.

«Всіх цих підарасів просто потрібно знищувати! Це однозначне питання. Вони когось звинувачують, кривавий режим. Ці суки відповідають за вбитих людей, ці тварюки стріляють у своїх же незрозуміло чому, для того щоб спровокувати конфлікт. Ці негідники поклали початок розпаду України. Тепер будемо далі дивитися, як чинити. Тому що сьогодні стоїть питання про захист уже людських життів. Хрін уже далі, що вийде в цій Україні, поки ці негідники будуть депутатськими мандатами прикриватися!, – заявив політик, – Що Кличко, Яценюк – тварі кінчені, отримали з Німеччини згоду на громадянську війну. Вони ще кров´ю вмиються, ці негідники!».

Нагадаємо, сьогодні у столиці триває протистояння між силовиками і протестувальниками проти влади.

Коментарі

Фото: Олександр Проценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *