ОСТАННІ НОВИНИ

Громада Львівщини звернулась до керівників та громадськоcті світу

|

Представники громадських організацій Львівської області звернулися до керівних органів Європейського Союзу, Європейських країн, США інших держав світу, всієї громадськості світу. У зверненні громада Львівщини висловлює свою позицію щодо ситуації, яка склалась в Україні.

Текст звернення подаємо без змін:

«Ми, представники громадських організацій Львівської області свого часу ввійшли в громадську раду Львівщини для того, щоб доносити позицію громадськості при прийнятті рішень органами влади.

На жаль, розвиток подій в Україні показав, що керівництво держави діє всупереч інтересів своїх громадян. Обіцяючи українському народові покращення рівня життя, влада, нехтуючи правами та свободами громадян, привела більшість українців до зубожіння.

Керівництво держави проігнорувало бажання громадян відкрити шлях до зближення України із Європейським Союзом. Право на мирний протест людей було замінено на застосування до учасників протестних акцій жорстокого насилля із застосуванням зброї та криміналітету, викраденням людей на вулицях і лікарнях та застосуванням до них нелюдських тортур. Все це привело до вбивства багатьох десятків мирних громадян. Тисячі людей були покалічені на вулицях українських міст, без не змоги отримати своєчасну медичну допомогу.

Світова спільнота стала свідком безпрецедентного насилля щодо журналістів.

Мирний протест громадян українською владою трактується як екстремізм, тероризм та бажання радикально налаштованих громадян захопити владу. На жаль, багато засобів масової інформації світу подають ситуацію на вулицях Києва та міст України як громадські правопорушення та взаємне насилля з боку протестувальників та влади.

Зосередження усієї повноти влади в руках президента знищило рівновагу між різними гілками влади. Керівництво держави разом із провладною більшістю у Верховній Раді утвердило норми,  які узаконили корупцію та відмивання грошей. Це дозволило їм узурпувати в своїх руках національне багатство України. Кожного року статки представників влади незаконно збагачуються на сотні мільйонів, та навіть на мільярди доларів. Натомість в державі унеможливлюється підприємницька діяльність, а сама держава скочується в прірву дефолту, як перед міжнародними кредиторами так і перед власним народом.

Приклад входження держав – сусідів України у Європейський Союз та там запровадження економічних та політичних реформ вивів ці країни на принципово новий рівень рівня життя громадян та розвитку демократії.

В ці трагічні та дуже тривожні дні для майбутнього України ми не можемо зрозуміти керівників найвпливовіших держав світу, які спостерігають за протистоянням між владою в Україні та українським народом і зволікають із застосуванням санкцій до винуватців вбивств мирних громадян, яка відмиваючи незаконно зароблені кошти в Україні, розміщує їх в банках країн Європи та Америки, а також у офшорних зонах», – йдеться у зверненні.

В знак протесту проти байдужості лідерів держав світу щодо беззаконня, яке чиниться в Україні, ми оголошуємо безстрокове голодування, аж до вжиття санкцій з боку міжнародної спільноти до винуватців вбивств мирних громадян в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *