ОСТАННІ НОВИНИ

Народна рада Львівщини вимагає від Піха підтримати народ і повернути поїзди зі Львова на Київ

|

Керівництво Виконавчого комітету – Народної Ради звернулося до начальника Львівської залізниці Богдана Піха із вимогою пустити поїзди зі Львова до Києва. Про це Львівському порталу у прес-служб ЛОР.

У зверненні йдеться про те, що Західна Україна залишилась без залізничного сполучення зі столицею, оскільки Львівська залізниця припинила відправку поїздів у напрямку міста Київ на невизначений термін.

Такі дії керівництва залізниці не просто перешкоджають, а фактично позбавляють жителів Львівщини та решти західних областей України можливості оперативно дістатись до Києва, в тому числі – на підмогу майданівцям.

«Закликаємо керівництво Львівської залізниці стати на бік українського народу і негайно відновити рух поїздів за сполученням Львів – Київ. Підтримайте український народ у його боротьбі за власні права та свободи, за благополуччя власної родини та держави.

Протистояння в Києві вже спричинило трагічні наслідки та блискавично поширюється і в інших регіонах держави. Тому, відновивши рух залізничного пасажирського транспорту, ви убезпечите управління залізниці та інші залізничні об’єкти від можливих провокацій та нападів.

Закликаємо вас дослухатись до вимог жителів Львівщини та забезпечити громадянам свободу вільного пересування територією Української держави», – йдеться у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *