ОСТАННІ НОВИНИ

Тігіпко всередині ПР створює антикризову групу

|

Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи. Таку заяву зробив депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко у своєму Facebook.

“Президент, голова Верховної Ради, в.о. прем`єр-міністра і лідери опозиції повністю втратили контроль над ситуацією в країні і не пропонують жодних рішень, здатних заспокоїти країну”, – наголошується в заяві.

“Їх бездіяльність призводить до посилення протистояння і людських жертв. Необхідні негайні реальні кроки з врегулювання кризи в країні, а не видимість переговорів”, – уточнив політик.

Тігіпко вважає, що “сьогодні першочерговими кроками є: негайна зміна спікера – головою Верховної Ради повинен стати депутат від опозиції”.

“Терміново обрати прем`єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма фракціями. Новий глава Кабміну в той же день повинен представити членів уряду і план першочергових дій”, – додав він.

“Створити слідчу депутатську комісію з розслідування всіх порушень, які призвели до людських жертв”, – уточнив депутат.

“Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи. Ми запрошуємо всіх народних депутатів, незалежно від їх партійності, приєднатися до спільної роботи з реалізації заявлених кроків у парламенті. Йдеться про долю країни. Будьте відповідальними”, – закликав Тігіпко.

Insider

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *