ОСТАННІ НОВИНИ

Українські олімпійці в Сочі-2014 вивісили прапори з чорними стрічками (фото)

|

В Олімпійському селищі українці вивісили чорні жалобні стрічки на державних прапорах, а також згадали загиблих хвилиною мовчання. Про це повідомляє група Український біатлон у Вконтакте.

Сьогодні, 20 лютого, в День жалоби за загиблими у заворушеннях в центрі Києва, в Олімпійському селищі Сочі-2014 відбулося зібрання збірної України. Олімпійці хвилиною мовчання вшанували пам`ять загиблих.

Спортсмени, тренери та члени офіційної делегації ще раз висловили слова співчуття та скорботи рідним й близьким жертв. Вони щиро розділяють горе та глибоко сумують щодо трагічних подій на рідній землі.

Українські олімпійці розділили День жалоби в Україні, вивісивши чорні жалобні стрічки на державних прапорах Олімпійського селища. «Для нас всіх це дуже непростий час, адже вдома залишилися рідні, близькі, друзі, співвітчизники. Ми переживаємо та хвилюємося за них. Беручи участь в Олімпійських іграх, ми прагнемо з честю та гідністю представити народ України”, – йдеться у заяві НОК.

Як повідомлялося, українська гірськолижниця Богдана Мацьоцька на знак протесту проти дій української влади відмовилася від виступу на Олімпійських Іграх в Сочі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *