ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї ночі невідомі намагались розгромити Львів. Мобільні групи Самооборони завадили їм

|

Вночі за дотриманням громадського порядку у Львові слідкували мобільні групи, які складалися із активістів громадських організацій, працівників підприємств, міліонерів та депутатів міської ради. Координаційними штабами охорони міста були визначені районні адміністрації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Львівської міської ради зареєстрував громадське формування з охорони громадського порядку у місті Львові «Народна самооборона».

За інформацією районних адміністрацій міста, вночі було кілька спроб захоплення приміщень, однак завдяки патрулюванню мобільних груп цьому вдалось запобігти.

«Невідомі хотіли спалити «Епіцентр», але «Самооборона» і депутати не дали. Були спроби мародерства. Так, на вул. Туган-Барановського, 4 була спроба пограбувати магазин. З 21:00 год. і до ранку було посилене чергування біля Російського консульства, бо була інформація про можливість підпалу», – зазначив голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

За словами голови Шевченківської районної адміністрації Олександра Удовенка, вночі була спроби пограбування МАФів. «Цілу ніч молоді люди блукали вулицями міста. В районі працює 18 патрульних груп», – зазначив Олександр Удовенко.

За словами  голови Франківської районної адміністрації Руслана Кандибора, вночі біля «Аквапарку» підпалили автомобіль. «На вул. Гвардійській, 12 в машини кидали бруківку. На вул.Героїв УПА, 78 було вторгнення в ЛКП. Невідомих людей застали за виготовленням коктейлів Молотова. В районі працювало 16 мобільних груп», – зазначив Руслан Кандибор, голова Франківської районної адміністрації.

«Дякуємо громадським організаціям, керівникам підприємств та небайдужим мешканцям за активну громадську позицію.

Загалом патрулювати вийшло близько 120 осіб. У районі все було під контролем. Було дві спроби захопити райвідділ міліції. Громадський патруль не допустив руйнування будівлі. Було встановлено чергування і біля 8-ї лікарні.

Зараз комунальні служби міста працюють в звичному режимі. Ми організували чергування на день. З допомогою патрульних автомобілів слідкуємо за порядком у районі. Уночі будемо аналогічно працювати групами на кожному із 7 квадратів нашого району», – розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *