«Перемир`я» від Януковича: на Майдані вимкнули світло і кидають гранати

|

Попри заявлене перемир`я, на Майдані вимкнули світло, а силовики продовжують кидати світло-шумові гранати. Про це повідомляють на сторінці Євромайдану у соціальній мережі Facebook.

“На Майдані знову частково зникло світло. Бандити не припиняють кидати світлошумові гранати. Щойно понесли чергового пораненого. Таке перемир`я”, – йдеться у повідомленні, пише Тиждень

Зі сцени ведучий Євген Нищук говорить про “цікаве перемир`я” і висловлює здогад, що можливо керівництво не донесло інформацію про результат переговорів до силовиків. 

Нагадаємо, після зустрічі з Віктором Януковичем лідер «Батьківщини» Арсеній Яценюк заявив, що штурму Майдану не буде й влада оголосила перемир`я.

Пізніше у прес-службі Януковича підтвердили інформацію про перемир`я.

Разом з тим Євромайдан SOS повідомляє про те, що у центрі Києва МВС перекриває прямий заїзд на Хрещатик біля ЦУМу.

“Зараз там стоять кілька машин ДАІ, вони розвертають всі машини, які прямуюють в центр. Жодних підстав блокування дорожнього руху, окрім як виконання вказівок Захарченка, в даішників немає”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє журналіст Святослав Цеголко у своєму Facebook, Майдан заблокований багатьма блокпостами ДАІ.

“Проїхати до Михайлівського собору неможливо. Біля главку (МВС на вул.Володимирськый 15) стоїть блокпост з трьох інспекторів і двох автоматників. На запитання, чому неможна, відповідають: у зв`язку з подіями”, – зазначив він.

“Також заблоковано усі вулички, що спускаються з Володимирської до Майдану. Я нарахував 8 блокпостів. На кожному мінімум два автоматники. Єдиний проїзд до Майдану – з боку Бесарабки”, – додав він.

“На барикаді, що біля стелли Незалежності, запеклі дискусії, варто чи не варто дотримуватися перемир`я. Більшість за, але раз у хвилину летять фейєрверки. Зі сцени закликають “економити припаси”. З боку спецпризначенців працює водомет. Перемир`я поки нема”, – зазначив Цеголко.

В ефірі “Громадського ТБ” повідомляють, що на Львівській площі і на перехресті з вул.Ярославів Вал стоять відразу кілька постів ДАІ.
На місці присутня нардеп Леся Оробець, намагаючись отримати роз`яснення від співробітників ДАІ про причину недопуску машин на Майдан.

 Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *