ОСТАННІ НОВИНИ

Українська гірськолижниця знялась з Олімпіади в знак протесту проти Януковича

|

Українська гірськолижниця Богдана Мацьоцька саботувала виступ на Олімпіаді у Сочі (Росія). Дівчина відмовилась від виступів, в знак солідарності з борцями Майдану. Про це написала спортсменка на своїй сторінці у Вконтакте.

Заяву спортсменки подаємо без змін:

«Ми, члени Національної олімпійської збірної команди України: Мацьоцька Богдана та Мацьоцький Олег, вкрай обурені останніми діями президента України В. Януковича, який замість того, щоб вирішити конфлікт переговорами з Майданом (чого ми до кінця сподівалися їдучи на Олімпійські Ігри в Сочі), потопив найостанніші надії Українців в крові. Порушивши при цьому одвічний принцип Олімпійських Ігор – Мир під час проведення.

В знак солідарності з борцями на барикадах Майдану, та в знак протесту проти бандита – президента та його холуйського уряду, ми відмовляємося від подальшого виступу на Олімпійських Іграх в Сочі 2014 року.

Вічна пам`ять полеглим героям за Волю України!

Слава Україні та її Героям!!!», – написала спортсменка.

 

Варто додати, що це вже не перше зняття українських спортсменів зі змагань Олімпіади. Команда українських лижниць – Марина Лісогор та Катерина Сердюк – не вийшли на старт півфіналу спринтерських змагань Олімпіади.

В ЗМІ повідомлялось, що спортсменки висловили свою солідарність із протестувальниками в Україні. Однак у Національному олімпійському комітеті переконують, що команда не виступила через травму однієї зі спортсменок.

Фото: Вконтакте 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *