ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська Самооборона разом із міліцію береться за вулиці. Зрадників в погонах очікує люстрація

|

Задля забезпечення правопорядку, Львівська Самооборона разом з працівниками міліції приступила до патрулювання вулиць міста. Міліціонерів, які не повернуться до виконання своїх законних обов’язків очікує люстрація. Про це Львівському порталу повідомив керівник Галицького легіону Львівської Самооборони Мар’ян Нищук.

За словами М. Нищука, штаб Галицького легіону Львівської Самооборони знаходиться за адресою Винниченка, 16. Зараз триває робота з рекрутування й набирання добровольців.

«Добровольців буде залучено до патрулювання вулиць разом із працівниками міліції та депутатами Львівської міської ради та депутатського корпусу ЛОР. Ми формуватимемо групи людей по 8 – 10 осіб, які по районах разом із міліціонерами контролюватимуть порядок», – повідомив він.

Забезпечення порядку на вулицях Львова загонами самооборони, за словами М.Нищука, пов`язано з тим, що минулої ночі із райвідділів Львова була вкрадена значна кількість зброї.

«Близько 200 одиниць зброї та 10 тисяч набоїв вкрадено невідомими. Фактично зброя потрапила до рук людей, яких ніхто не контролює… Виникла загроза порушення громадського порядку, а також можливе зростання кримінальної обстановки у місті. Однак загони самооборони покликані захищати не лише від тих людей у чиїх руках опинилась викрадена зброя, а загалом від можливих провокацій, тітушок та злодіїв», – наголосив Нищук.

Водночас у Самообороні наголошують, що патрулювання вулиць здійснюватимуть разом із міліціонерами не зважаючи на те, що майже усі райвідділи міліції було розбито.

«У Львові залишається не до кінця вирішеною проблема з працівниками міліції. Годину тому деякі з них звернулись до самооборони із питанням, як їм діяти далі, якщо їх вигнали із робочих місць? Багато хто з них не хоче повертатися до своєї роботи… Закликаю, щоб усі міліціонери повернулися на робочі місця. Вони повинні зголоситися і виконувати свої обов’язки перед Батьківщиною та народом, якому вони давали клятву», – закликав керівник Галицького легіону.

Водночас він повідомив, що міліціонерів, які відмовляються повернутися до своїх службових обов’язків, очікує відповідальність.

«Усіх працівників міліції гарантовано очікує переатестація, а їхні вищі чини – від генеральських звань чекає люстрація. Хто не повернеться до своїх робочих місць – відповідатиме. Так чи інакше народ переможе і винним доведеться відповісти», – наголосив М. Нищук.

Він також додав, що лише сьогодні лави Самооборони Львова поповнило 300 добровольців. З ними проводять необхідний інструктаж і формують у групи.

Фото: Zaxid.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *