ОСТАННІ НОВИНИ

Народна рада Львівщини бере на себе всю відповідальность за долю краю та громадян

|

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій виступив 19 лютого на віче на Львівському Євромайдані та зачитав Відозву виконавчого комітету Львівської обласної ради – Народної Ради до жителів Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

У Відозві, зокрема, йдеться, що виконуючи волю громади Львівщини, виконавчий комітет Львівської обласної ради – Народна Рада бере на себе всю повноту відповідальності за долю краю та громадян. Головним завданням виконавчого комітету Львівської обласної ради – Народної Ради є підтримання життєзабезпечення та правопорядку на території області, сприяння у відправці активістів до Києва, забезпечення Київського Майдану всім необхідним.

Петро Колодій також розповів учасникам віча про останні події, які відбуваються у нашій області. Зокрема він повідомив про те, що в обласній раді відбулося засідання виконавчого комітету Львівської обласної ради – Народної Ради, на якому керівники підрозділів Львівської обласної державної адміністрації доповіли про стан справ навколо забезпечення життєдіяльності області. Водночас Петро Колодій наголосив, що керівники підрозділів ЛОДА підтримали Відозву виконавчого комітету Народної Ради.

Також голова обласної ради повідомив, що на цей час тривають перемовини між виконавчим комітетом та керівниками силових структур області.  Відтак за результатами переговорів буде напрацьовано спільну заяву.

На завершення Петро Колодій наголосив, що «захоплені будівлі є власністю громади, і тому треба докласти максимум зусиль для того, щоб зберегти їх у належному стані».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *