ОСТАННІ НОВИНИ

З яких районів Львівщини організовано виїзд на Київ

|

 Народний депутат Лідія Котеляк повідомляє про організований виїзд активістів з районів Львівщини на Київ. Про це Львівському поталу повідомили у прес-службі нардепа.

«Кожної години прибуває підмога із різних областей, зокрема із Львівщини –  Золочівського, Перемишлянського, Миколаївського районів та м.Нового Роздолу організовано відправляють людей на головний  Майдан України», – каже нардеп.

Питаннями відправлення займаються помічники Лідії Котеляк на місцях.

Черговий виїзд – сьогодні ввечері із районних міст. Усі охочі можуть звертатись до приймальні народного депутата у м. Золочеві 4-41-01, м. Перемишлянах – 2-12-41,м. Новому Роздолі – 3-14-96

Також вона розповіла про теперішній стан наметового містечка на Майдані.

«Тут суцільна розруха! Таке враження, що у людей в погонах немає нічого святого. Спалено намет-капличку, будинок Профспілок. Наші два намети також нажаль не вціліли. Є поранені із Львівщини, яких ми направляємо для отримання першої медичної допомоги.  Зараз намагаємось допомогти мітингувальникам із їжею, теплим одягом та медикаментами.

Здавалось б уже немає сил: неймовірно важка ніч, сумний ранок. Але влада тільки чекає коли ми видихнемось, коли здамось.

Закликаю усіх небайдужих приїзджати в Київ.  Нам потрібна Ваша допомога. Влада розуміє мову лише сили, наша сила не у зброї, наша сила в єдності! Лише коли ми разом нам під силу вистояти!» – заявила Лідія Котеляк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *