ОСТАННІ НОВИНИ

Фрайбург підтримав львів’ян та українців загалом у боротьбі за незалежність

|

Побратим Львова, німецьке місто Фрайбург, висловив свою підтримку львів’янам та всім українцям у боротьбі за незалежність та демократію. Про це йдеться у листі на ім’я міського голови Львова Андрія Садового, поінформувала Львівський портал прес-служба Львівської міської ради.  

«Фрайбург з великою повагою та співчуттям слідкує за новинами про актуальну політичну ситуацію в Україні, за боротьбою населення за незалежність і демократію.

Наскільки я можу судити зі ЗМІ та з особистих розповідей учасників протестів, у нашому місті-партнері  Львові не дійшло до насильницьких силових протистоянь. Міська рада та населення міста готові підтримувати протести в Києві в рамках можливого та надавати демонстрантам матеріальну допомогу через пожертви. У цій важкій та напруженій ситуації хочу запевнити Вас у тому, що місто Фрайбург та регіон солідарний з Вами. Вже з часу підписання партнерської угоди між нашими містами населення Львова та політичні діячі чітко означили свою орієнтацію на Європу та постійно її зміцнювали.

Я щиро бажаю Вам сил та витривалості, а також політичного успіху в цій важкій ситуації», – зазначив у листі обербургомістр Фрайбурга Дітер Заломон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *