ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський євромайдан просить не «пресувати» силовиків

|

Львівський Євромайдан закликає усіх львів’ян зберігати спокій та утриматися від активних дій стосовно силовиків. Про це й деться у зверненні, розповсюдженому координатором львівського Євромайдану Василем Молдованом.

Текст звернення подаємо повністю:

«Шановні львів’яни, просимо Вас зберігати спокій та максимально дотримуватися порядку у місті. Закликаємо усіх жінок, дівчат та неповнолітніх покинути гарячі точки у місті Львові. На барикадах повинні залишатися лише чоловіки.

Мітингувальники, просимо вас припини активні дії в бік силовиків. Пам`ятайте, хлопці, які перебувають у військових частинах, в першу чергу львів`яни та наші побратими. Ми не повинні проявляти агресії у їхній бік. Ми повинні не дозволити військовослужбовцям покинути частини внутрішніх військ, але при тому ми закликаємо припинити всі злочинні заходи, які відбуваються у Львові.

Силовики Львівщини неодноразово в приватних розмовах проявляли свою готовність підтримати народ та не йти проти людей. Ми вимагаємо від військовиків проявити свою позицію, та показати своє ставлення до подій, які відбуваються в Україні. Просимо військовослужбовців довести свою готовність не словом, а ділом, скласти зброю та вийти на бік громадян.

Пам`ятайте, що Львів повинен залишатися спокійним місцем, де кожен українець зможе відчувати себе у безпеці. Галицька столиця повинна залишатися надійним тилом, де кожен громадянин знайде прихисток та захист. Львівські військовослужбовці не повинні йти на виклик агресорів, вони повинні бути на стороні народу.

Зараз потрібна максимальна мобілізація людей у Києві. Усі, хто відчуває в собі силу, відправляйтеся до столиці, всіх інших просимо дотримуватися миру та порядку. Відправка автобусів зі Львова відбувається кожного дня на вул.Винниченка, 16, з 12:00 до 19:00. Ми просимо усіх мужчин, які мають можливість своїм транспортом чи автобусами добратися до Києва, вставати і їхати на головний Майдан країни, не залишайтеся осторонь.

Успіх справи залежить від кожного, тому ми просимо вас об`єктивно та адекватно реагувати на повідомлення, які надходять, оскільки за обставин, що склались в столиці можливе дезінформування.

Усі ті, хто залишається у Львові, будьте пильними та зберігайте спокій. Пам`ятайте, нам не потрібно кровопролиття.

Якщо ж Ви побачили підозрілих осіб, автомобілі чи автобуси, просимо про це повідомляти інформаційний центр».

Контактні дані інфо-центру:

+380934213262;

+380964986519;

+380667357918;
+380984977013.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *