ОСТАННІ НОВИНИ

Довкола львівської міліції зводять барикади й палять ватру

|

Активістам, які прорвались до приміщення обласного управління міліції, перегородили шлях на верхні поверхи. На зустріч протестувальниками вийшло кілька десятків міліціонерів й щільним кордоном перегородили сходи, що ведуть на другий поверх. Як інформує кореспондент Львівського порталу, наразі там не відбувається сутичок.

Активісти в балаклавах і масках мовчки стоять навпроти живої стіни з силовиків, які оснащені щитами та касками й також не видають ані звука.

Дивно, але один із міліціонерів має одягнений протигаз. Інші обходяться без подібного індивідуального захисту, хоча у приміщенні час від часу таки розпилюють невідомий газ. Хто розпилює – активісти чи міліціонери – невідомо.

Також поряд із пересічними міліціонерами є й начальник міського управління міліції Сергій Зюбаненко. Він намагається вести переговори із хлопцями, що захопили приміщення. Однак наразі безрезультатно. Подейкують, що очільник обласного управління міліції Олександр Рудяк також перебуває в приміщенні, нібито він зараз закриввся в одному з кабінетів. Наскільки ця інформація є правдивою важко сказати. Кореспондент Львівського порталу не бачив Рудяка серед міліціонерів й перевірити чи справді він є в приміщенні не було змоги.

Тим часом інші молодики продовжують трощити перший поверх управління. Вже практично рознесли актовий зал. Крісла, столи, агітпродукція та інші речі виносять на вулицю й кидають у багаття. На цей час ватра з міліцейського майна вже сягає кількох метрів.

Окрім того, на площі зводять барикади. Уже зараз перегороджено проїзд для транспорту з вулиці Гнатюка.

Також у ці хвилини можна очікувати загострення протистояння, оскільки до протестувальників підходить підмога. У ці хвилини до площі Григоренка підійшло близько кількох сотень молодиків в масках та з бітами.

Фото: Tanya Turchyna

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *