ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську міліцію захопили молоді активісти (фото)

|

Щойно кілька десятків молодих активістів у масках після півгодинного штурму таки зламали двері і увірвались до приміщення обласного управління міліції, що на площі Григоренка.

Вони проламали бічні двері до приміщення, тобто увійшли з боку вулиці Листопадового Чину.

Відразу ж після цього почали лунати переможні вигуки. Зокрема, хлопці тішились вдалим трофеям.

«В кого ще нема щитів для оборони, заходьте сюди. Тут їх повно», – закликав один з активістів своїх побратимів.

Перед тим хлопці потрощили вікна у будівлі та вікна, зламали камеру відеоспостереження.

Як писав Львівський портал, кілька десятків молодих хлопців ламають двері та б’ють вікна обласного управління міліції, що на площі Григоренка. Уже розтрощили табличку з написом ГУ МВСУ у Львівській області.

 

Як інформує кореспондент Львівського порталу з місця події, більшість вікон на першому поверсі вже побиті.  Однак потрапили всередину приміщення хлопці не можуть, оскільки вікна заґратовані. Зараз вони намагаються проламати основні двері, а також бічні та виколупують бруківку й відразу її кидають у вікна вищих поверхів. Поламали хлопці й знак «стоянка».

В приміщенні управління загалом темно, людей очевидно в ньому немає, світиться лише одне вікно чергового. Також нема силовиків поблизу на вулиці.

Загалом на площі зібралось доволі багато людей, однак активну участь в штурмі беруть 30-40 молодиків у масках.

 

На цей час у приміщенні міліції знаходиться кілька десятків молодиків, вони наразі переважно перебувають на першому поверсі, де трощать все підряд, як на коридорі, так і в кабінетах. Перед цим хлопці вщент рознесли головні вхідні двері до управління. Хоча це було швидше символічним та емоційним кроком, аніж необхідністю, оскільки всередину приміщення вони вже мали змогу зайти через бічний вхід.

Як інформує кореспондент Львівського порталу, на вищих поверхах в деяких кабінетах, вочевидь є працівники управління, оскільки помітно світло у вікнах.

Фото: Tanya Turchyna

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *