ОСТАННІ НОВИНИ

«Регіонали» ще не визначилися з кандидатурою прем´єра

|

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді на своєму засіданні у вівторок вранці не ухвалила остаточного рішення з приводу кандидатури на посаду прем´єр-міністра

Про це журналістам сказав депутат Ради від ПР, представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко, повідомляють «Українські новини».

Він підтвердив, що питання кандидатури на посаду прем´єра обговорювалося на засіданні фракції, однак, за його словами, остаточне рішення з цього питання прийнято не було.

Водночас Мірошниченко не уточнив, які саме кандидати на цю посаду обговорювалися.

Як повідомляли «Коментарі», вчора голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що вже на цьому тижні парламенту буде запропонована кандидатура прем´єр-міністра.

Як інформує Українська правда, Мірошниченко також зазначив, що на засідання фракції прибув також глава Адміністрації президента Андрій Клюєв.

“Він повідомив, що поки що немає подання. Відповідно, ми не можемо говорити про прем`єра, і закликав фракцію вести переговори з опозицією щодо створення ТСК стосовно змін до Конституції”, – повідомив Ю.Мірошниченко.

Водночас, депутат Партії регіонів Ганна Герман, відповідаючи на запитання журналістів, коли можна очікувати кандидатуру прем`єра, сказала: “Думаю, буде в четвер”, – повідомляє Інтерфакс-Україна.

На думку експертів, влада буде розглядати серед інших кандидатури Анатолія Кінаха (ПР), виконуючої обов`язки міністра юстиції Олени Лукаш і навіть повернення колишнього прем`єр-міністра Миколи Азарова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *