ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді на хабарі попалася посадовець управління юстиції

|

Міліціонери Львівщини «на гарячому» викрили начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби одного з міських управлінь юстиції міста Червонограда під час одержання ним  неправомірної вигоди у сумі 500 доларів США.

Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області, 13 лютого викрили державного службовця, яка вимагала у жителя міста Червонограда кошти у сумі 500 доларів США за сприяння у пришвидшенні оформлення документів необхідних для  видачі дозволу на зміну імені та не інформування про цей факт Державну прикордонну службу України.

Свою провину у вчиненні кримінального правопорушення держслужбовець повністю визнала.

Під час санкціонованого обшуку, правоохоронці виявили та вилучили кошти у сумі 500 доларів США.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 14 (Готування до злочину), ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *