ОСТАННІ НОВИНИ

Дрогобиччанина посадять на сім років за вбивство товариша

|

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини призначив 7 років та 3 місяці позбавлення волі 31-річному жителю міста Дрогобича, який завдав смертельні поранення своєму 27-річному приятелеві. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Тіло свого 27-річного племінника, без ознак життя, виявила у його власному помешканні 42-річна жителька одного з міст Дрогобицького району. Сталось це у червні 2013 року. Жінка відразу звернулась із заявою до Дрогобицького міськвідділу міліції.

Як з’ясували слідчі, двох своїх приятелів та знайому дівчину 27-річний чоловік сам запросив у власну квартиру. Протягом дня компанія розпивала спиртні напої. Захмелівши, господар квартири ліг спати, а 27-річна дівчина, подруга одного з гостей, прилягла на ліжко поруч із ним.

Побачивши це, її 31-річний товариш на ґрунті ревнощів схопив ножиці і завдав ними сплячому приятелеві кілька ударів, які виявились смертельними. Дісталось й подрузі: її ревнивець «провчив», завдавши кілька ляпасів по обличчю. Не викликаючи лікарів та не переймаючись станом постраждалого – компанія залишила помешкання.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (Вбивство).

Невдовзі правоохоронці встановили осіб, котрі були причетні до скоєння злочину і затримали їх. Дрогобицький міськрайонний суд визнав винним 31-річного чоловіка у скоєнні вбивства і призначив йому міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 років та 3 місяці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *