ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія подала апеляцію на рішення суду щодо структури ЛМР

|

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, готується апеляція на рішення Галицького районного суду щодо структури Львівської міської ради. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Це рішення ми оскаржуємо і подаються документи в апеляцію. В чому є специфіка Закону України «Про місцеве самоврядування», що міський голова має виключне право на подачу нової структури і на подачу змін до структури.

Депутати вирішили це право протрактувати по-своєму. Я буду мати дискусії з депутатами, щоби все-таки вони дійшли до розуміння важливості затвердження нової структури в цьому варіанті, який подає міський голова, враховуючи певні зауваження депутатів. Це не означає міняти кардинально структуру. В тій структурі, яку я пропонував, є оптимізація чисельності, безперечно», – розповів міський голова Львова.

Відтак, юридичне управління Львівської міської ради звертатиметься в Апеляційний адміністративний суд щодо рішення Галицького районного суду, яким суд відмовив в задоволенні позову про скасування ухвали щодо нової структури виконавчих органів ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *