ОСТАННІ НОВИНИ

Сех погрожує Салові втричі більшою барикадою

|

Якщо влада не виконає вимоги закону і не зніме звинувачення із заручників, то біля адмінбудинку на вул. Винниченка, 18 виростуть втричі більші барикади. Про це сьогодні заявила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех, поінформувала Львівський портал прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Розблокування адмінприміщень – це вимушений крок з боку національного спротиву з метою звільнення заручників. Звільнення – це означає зняття звинувачень із затриманих майданівців. Якщо влада не виконає вимоги закону про декриміналізацію, то біля адмінбудівель знову виростуть барикади і вони будуть втричі більшими», – зазначила Ірина Сех.

Вона повідомила, що на завтра, 18 лютого, обласний та районні Штаби національного спротиву проводять максимальну мобілізацію на Київ.

«Завтра в парламенті має бути ухвалено акт про повернення до попередньої редакції Конституції, яку в 2010 році було змінено. Це дуже важливе рішення, дуже важливий день. Необхідний наступ Майдану. Тому оголошено максимальну мобілізацію, сьогодні до Києва вирушають сотні людей з Львівщини», – повідомила народний депутат.

Ірина Сех також закликала місцеві ради Львівщини, які ще не дали оцінку діям державних адміністрацій, зробити це на найближчих сесіях.

Як відомо, 13 із 20 районних рад Львівщини висловили недовіру головам райдержадміністрацій.

 

Сьогодні вранці підходи до Львівської облдержадміністрації були розчищені.

 

Фото: Львівський портал

           А.Великий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *