ОСТАННІ НОВИНИ

Рудяк вважатиме ЛОДА розблокованою, коли там засяде Сало

|

Будівля ЛОДА вважатиметься розблокованою лише тоді, коли на своє робоче місце безперешкодно зайде голова ЛОДА Олег Сало. Про це заявив журналістам 16 лютого начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк, коментуючи процес розблокування будівлі, захопленої активістами 23 січня, пише zaxid.net

“Адміністрація буде розблокована, коли губернатор зайде в свій робочий кабінет. Коли почне працювати апарат і всі без винятку департаменти, – заявив Олександр Рудяк. 

Він також наголосив, що у випадку, якщо у понеділок вранці голова ЛОДА Олег Сало не зможе безперешкодно потрапити в будівлю, МВС порушить нове кримінальне провадження за фактом блокування держбудівлі.

Олександр Рудяк запевнив, що станом на 16:00 неділі у приміщенні ЛОДА нема жодного активіста, зараз там чергують лише охоронці ДСО.

Тим часом офіційний сайт МВС України уже повідомив про розблокування ЛОДА.

Керівник осередку “Правого Сектора” у Львівській області Артем Луцак підтвердив, що активісти покинули ЛОДА сьогодні вранці.

“Всередині ще залишаються наші речі, сьогодні до вечора їх заберуть”, – сказав він.

Луцак не зміг відповісти на запитання, коли ж розберуть барикади, що оточують будівлю ЛОДА і перешкоджають руху автотранспорту, зазначивши лише, що “барикади зводив не лише “Правий Сектор”.

Тим часом, вхід у межі барикади продовжують охороняти активісти. Кажуть, що чекають голову облради Петра Колодія, аби саме йому офіційно передати будівлю адміністраціі, яку захопили 23 січня. Нагадаємо, саме облрада є офіційним власником будинку, а ЛОДА працює там на правах орендатора.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *