ОСТАННІ НОВИНИ

Правий сектор вибачився перед музикантами «Тіні Сонця» (відео)

|

Центральний провід Правого Сектору, а також керівники Львівського Правого сектору в обличчі Олега Пелехатого та Артема Луцака приносять свої вибачення музикантам гурту “Тінь Сонця”. Про це йдеться у заяві, розповсюдженій прес-службою львівського проводу організації.

У вчорашніх подіях, під час виступу гурту, справді брали участь уже колишні члени Правого сектору. Людина, котра спровокувала конфлікт, була виключена з лав організації та понесе покарання. Учасники організації, котрі несвідомо повелись на провокацію, понесуть дисциплінарне покарання., йдеться у заяві.

Керівники організації запевняють, що вчорашній інцедент став хорошим уроком на майбутнє для усіх членів Правого сектору й подібні випадки більше не повторяться.

Коментар щодо інциденту під час львівського концерту “Тінь сонця” розміщений на офіційній сторінці Правого сектору.

«Правий Сектор офіційно визнає причетність його представників до конфлікту, котрий трапився під час концерту “Тіні сонця” у м. Львові 15 лютого і приносить вибачення п. Сергію Василюку та іншим музикантам гурту.
Зростання чисельності Правого Сектору призводить до того, що часом до його лав вливаються люди, котрі не мають достатньої дисципліни. Це явище, котрого неможливо цілком уникнути. Проводячи мобілізацію, ми відсіваємо той деструктивний елемент, котрий дає себе виявити. Одначе усіх виявити неможливо. Відтак, подібний елемент буде відсіюватися в процесі боротьби.
Відповідально заявляємо, що винні у львівському інциденті будуть покарані згідно з законами революційного часу і покинуть лави Правого Сектору», – йдеться у повідомленні від Центрального штабу Правого Сектору.

 Як повідомляв Львівський портал, учора ввечері більше десятка чоловіків вчинили бійку на сцені Палацу спорту «Україна», де відбувався концерт київського гурту «Тінь сонця». Як розповіли  очевидці сутички, молодики в масках спочатку заявили, що мають намір оголосити якесь повідомлення через мікрофон. Однак, коли їм відмовили, ті розпочали штовханину й намагались побити музикантів. У конфлікт втрутились міліціонери й припинили бійку. Нападники називали себе активістами «Правого сектору» й продемонстрували якісь посвідки. Кількох із них затримали міліціонери й доставили до Франківського райвідділку.

Відео: Степан Лозинський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *