ОСТАННІ НОВИНИ

Через місяць у Львові оголосять конкурс на визначення керуючої компанії для індустріального парку

|

Індустріальний парк «Рясне-2» у Львові внесуть до реєстру індустріальних парків України. Відповідне рішення ухвалила Міжвідомча комісія при Мінекономрозвитку. Водночас міська рада почала підготовку до конкурсу на вибір керуючої компанії для промислової зони. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначив Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, конкурсна комісія у ЛМР на цьому тижні прийняла рішення про початок підготовки до торгів, на яких буде визначено компанію, котра управлятиме індустріальним парком у Рясне-2.

«Я презентував концепцію розвитку парку «Рясне-2» на засіданні міжвідомчої комісії при Мінекономрозвитку, і на останній сесії міськради була прийнята ухвала із врахуванням зауважень комісії. Отож ми починаємо готувати конкурсну документацію. Думаю, протягом місяця будемо готові до оголошення конкурсу і будемо очікувати пропозицій від компаній», – зазначив Сергій Краль.

Нагадаємо, індустріальний парк створять на території, розміром понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. За оптимістичного розвитку подій тут можна створити 12 тис. робочих місць. Додамо, ще два індустріальні парки в Україні відкриють у Хмельницькому та Івано-Франківську.

Закон «Про індустріальні парки» в Україні набув чинності 4 вересня 2012 року. Держінвестпроект також реалізує проект «Індустріальні парки», який передбачає створення 10 пілотних промислових майданчиків з готовою інженерно-технічною інфраструктурою на земельних ділянках розміром від 15 до 700 га кожна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *