ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить туристичний Форум

|

13 лютого відбувся Форум у Жовкві та 14 лютого у Львові діє Львівський форум туристично-інформаційних центрів України «Діймо разом з успіхом!», участь у якому беруть близько сорока осіб. Серед учасників: представники туристично-інформаційних центрів України, галузеві керівники, експерти та дослідники, підприємці. Про це Львівський портал повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Метою заходу є обмін досвідом, розвиток надання туристичних послуг, обговорення та вирішення важливих питань у туристичній сфері. Форум «Діймо разом з успіхом!» відбувається за ініціативи управління туризму ЛМР, ЛКП «Центр розвитку туризму міста Львова», Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Також співорганізаторами форуму є Жовківська міська рада та ГО «Львівський туристичний альянс» за участю Державної агенції курортів та туризму України.

«Практична робота, коли ми працюємо разом і визначаємо проблемні питання праці туристичних інформаційних центрів, практичні рекомендації дають поштовх, як правильно працювати. Сподіваюся, що наші сьогоднішні та вчорашні напрацювання стануть основою, і ми разом будемо розвивати цю складну ділянку», – зазначив Андрій Шенін, заступник голови Державного агентства України з туризму і курортів.

«Туризм – це не тільки частина роботи дійства, промоцій дійства, а великий бізнес. Добре, що це розуміння прийшло. «Львівський туристичний альянс» почав формуватися з 5 членів у 2011 році, згодом 8 членів, а тепер – 35 членів. Це говорить, що бізнес відчув свою соціальну відповідальність за те, що відбувається у місті. Є усвідомлення того, що всі можуть заробляти тільки разом. Сьогодні треба докласти неабияких зусиль, аби місто стало кращим не тільки для туристів, а насамперед для жителів», – додав керівник ГО «Львівський туристичний Альянс» Олег Засадний.

Під час форуму обговорюються такі теми: Діяльність ТІЦів в Україні та світі: роль, перспективи, тенденції, запровадження новітніх технологій та високих вимог сервісного обслуговування. Функціонування в Україні ТІЦів різних форм власності. Перспективи запровадження стандартів надання туристично-інформаційних послуг в Україні.

Ведення туристичної статистики ТІЦами: методи, результати та їх застосування. Обмін кращими муніципальними практиками у сфері туризму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *