ОСТАННІ НОВИНИ

Сало думає, що Янукович з розумінням поставився до заяви про звільнення

|

Голова Львівської ОДА Олег Сало сказав, що Президент України Віктор Янукович з розумінням поставився до його заяви про звільнення: я пояснив Президентові, що потрібно було зняти напругу, що працівників міліції там не було, натомість службовці адміністрації телефонували до мене та просили приїхати та залагодити ситуацію. Про це сказав Олег Сало сьогодні, 14 лютого, під час брифінгу на «Арені Львів», пише galinfo.

(Нагадаємо, що 23 січня, коли протестувальники захопили Львівську ОДА, Олег Сала на їхню вимогу написав заяву на звільнення. Однак того ж дня ввечері він заявив, що просить вважати заяву недійсною, бо її написати його змусили «радикально налаштовані елементи»).

«Президент поставився до цього з розумінням і ми далі працюємо. Я постійно зустрічаюся з ним. Нині непроста політична ситуація у всій державі. Західні ж регіони мають свою специфіку», – зазначив Олег Сало

На запитання щодо можливої відставки він сказав: «Я людина, яка завжди була рамках закону, тому ніяк не ставлюся до цих чуток. Є Президент і є уряд, які визначають, як треба працювати».

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *