ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Дзвінський уже також на лікуванні за кордоном – нардеп

|

20-річний Роман Дзвінський, який постраждав від вибуху 6 лютого в Будинку профспілок у Києві, уже перебуває на лікуванні за кордоном. Про це на сторінці у facebook повідомив народний депутат Ігор Васюник.

«Повернувся з кордону. Роман Дзвінський, який отримав посилку від терористів біля Будинку профспілок і втратив, практично, обидві руки, вже за кордоном, під фаховою лікарською опікою і в безпечному місці.

В першу чергу, хочу подякувати за організаційну підтримку Василю Михайловичу Пісному, Миколі Кадикалу, Роману Ілику і ще всім тим, чиї прізвища назвати не можу. Генеральному консульству Польщі, консул якого, у моїй присутності видав візу.

Тепер про Романа. Вразила його внутрішня стійкість та воля. В дорозі ми розмовляли про Грушевського, мотиви, чому він був там… Це патріот. Перебування у Шенгені в нього лише три місяці на протязі кілька років, але він вірить, що цього часу йому достатньо і він повернеться в Україну, тому що Майдан переможе. Я йому кажу, хлопче, ти лікуйся, може ми притулок будемо просити для тебе. А він – я в Україну», – написав І.Васюник.

Як повідомляв Львівський портал, 6 лютого в Будинку профспілок у Києві вибухнула коробка з надписом “Ліки”, від чого постраждали двоє осіб.

7 лютого хлопців у важкому стані привезли до Львова.

9 лютого до Польщі на лікування переправили молодшого із постраждалих – Назара Держила. Його  лікуватимуть у військовому госпіталі Вроцлава.

Інший постраждалий – Роман Дзвінський – до цього часу знаходився на лікуванні у 8-ій міській лікарні Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *