ОСТАННІ НОВИНИ

Новий уряд може очолити Кінах

|

ПР зупинилася на прем`єрській кандидатурі Кінаха. Про це на своїй сторінці у facebook написав народний депутат Володимир Ар’єв, передає УНН.

“Ви будете сміятися, але зараз ПР зупинилася на прем’єрській кандидатурі Кінаха. Хоча, через паніку в АП, ці кандидати виринають як гриби після дощу: крім відомих Клюєва і Арбузова, вже розглядали і Вілкула. Та тиждень ще не закінчився”, — написав В.Ар’єв.

Нагадаємо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року. Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест, що призвів до суспільно-політичної кризи.

Після того, як 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці розпочалися сутички, що тривають і на сьогодні, між владою та опозицією розпочалися переговори. В Також можна стверджувати, що за словами міністра юстиції О.Лукаш, А.Яценюк відмовився очолити уряд України, в той час як Віталію Кличко було запропоновано посаду віце-прем`єра з гуманітарних питань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *